NOVOSTI I AKCIJE

35 by REVIDERM –  tretman lica koji vašu kožu vraća u život

35 by REVIDERM – tretman lica koji vašu kožu vraća u život

Tretman je namijenjen svim tipovima koža s ciljem regeneracije, vraćanja vlage nakon ljetnih mjeseci, vraćanja kože u pH balans te kontrole bakterija kojih je na našoj koži preko 100 bilijuna. Kada su bakterije raznolike i u simbiozi, naša koža je zdrava. U trenutku kada dođe do neravnoteže i neke od patogenih bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja.

35 by REVIDERM neinvazivni je tretman koji brzo i učinkovito regenerira kožu vašeg lica. Poseban je zato što kombinacijom više dermokozmetičkih postupaka i preparata, kožu vašeg lica naočigled pomlađuje i hidratizira, čineći ju zdravijom i blistavijom.

Ulaganje u znanje:  REVIDERM SPECIJALIST

Ulaganje u znanje: REVIDERM SPECIJALIST

U High Care Centru KarliK ovog rujna imamo uistinu razloga za slavlje. Predanim radom, konstantnim ulaganjem u svoje znanje od ovog rujna postala sam Reviderm specijalist, a samim time High Care

Centar Karlik jedini REVIDERM specijalistički centar na području Dubrovačko – neretvanske županije.

Što to znači za moje postojeće i nove klijente?

NOVA DIMENZIJA TRUE CARE PRISTUPA

NOVA DIMENZIJA TRUE CARE PRISTUPA

High Care Centar KarliK jedini u Dubrovniku vlasnik najnovijeg i najmodernijeg uređaja za analizu kože lica u regiji

KD Analysis - uređaj za profesionalnu i dubinsku analizu kože lice stigao je i na krajnji jug Lijepe Naše! U suradnji s Kristinom Ukalović, edukatoricom, voditeljicom REVIDERM akademije te regionalnom zastupnicom REVIDERM-a, uređaj je predstavljen u High Care Centru KarliK.

REVIDERM EXPERT II – NOVA DIPLOMA U RUCI!

REVIDERM EXPERT II – NOVA DIPLOMA U RUCI!

Znanje je najveće bogatstvo koje čovjek može imati! Ulaganjem u znanje i vještine oplemenjujemo svoj rad i uslugu koju nudimo klijentu.
Upravo ovim načelima vodim se od prvog dana svoga samostalnog poslovnog života. Iskreno se trudim svim svojim klijentima pružiti kvalitetnu uslugu, a u singeriji znanja, aparata i preparata postići najbolji mogući rezultat.

Što znači oznaka HIGH CARE u našem nazivu i što klijent dobiva?

Što znači oznaka HIGH CARE u našem nazivu i što klijent dobiva?

HIGH CARE CENTAR KarliK započeo je suradnju s Dubrovačkim vjesnikom i Moskarom pa tako dva puta mjesečno sve čitateljice i čitatelji mogu saznati i naučiti sve o pravilnoj njezi kože, ali i tijela.

DR. SCHRAMMEK TJEDAN – tretmani sniženi za 50%, a proizvodi za kućnu njegu dostupni po jedinstvenoj cijeni od 200 kuna!

DR. SCHRAMMEK TJEDAN – tretmani sniženi za 50%, a proizvodi za kućnu njegu dostupni po jedinstvenoj cijeni od 200 kuna!

HIGH CARE CENTAR KARLIK priredio je svojim klijenticama i klijentima jedinstvenu priliku da svoju kožu upoznaju s Dr.Schrammek Green Peel tretmanima i proizvodima.

U DR. SCHRAMMEK tjednu koji traje od 22.03 do 28.03. svi GREEN PEEL tretmani Dr.Schrammek sniženi su za 50%, a proizvodi za kućnu njegu dostupni su po jedinstvenoj cijeni od 200 kuna!

POŽURITE I KUPITE SVOJE TRETMANE NA VRIJEME! Dani žena u HIGH CARE CENTRU KarliK

POŽURITE I KUPITE SVOJE TRETMANE NA VRIJEME! Dani žena u HIGH CARE CENTRU KarliK

Povodom Međunarodnog dana žena, koji se obilježava 08. ožujka HIGH CARE CENTAR KarliK pripemio je posebnu ponudu koja je savršen poklon baš za vas ili vama dragu osobu.

Posebna ponuda HIGH CARE CENTRA Karlik traje od 08. do 14. ožujka i obuhvaća četiri vrhunska tretmana za njegu lica.

POTRAŽITE NOVI STORY: ugrabite Karlikov popust od 30%

POTRAŽITE NOVI STORY: ugrabite Karlikov popust od 30%

Novi Story daruje svim čitateljima beauty kupone s nevjerojatnim popustima do 50%! Zablistajte ovog proljeća i iskoristite pogodnosti na najpoželjnije kozmetičke i frizerske tretmane u salonima diljem Hrvatske! Časopis Story s beauty kuponima na dar potražite na kioscima od 10. ožujka.

Image

High Care
Centar Karlik

Pozdrav, Trenutačno nismo dostupni, ali ostavite nam poruku i odgovorit ćemo vam na nju u što kraćem roku. Vaš HIGH CARE CENTAR KarliKImage

 

Ulica Kralja Tomislava 7 ,20000 Dubrovnik, Croatia
T: +385 91 211 77 22 ,  E: info@karlik-ragusa.hr