35 by REVIDERM –  tretman lica koji vašu kožu vraća u život

35 by REVIDERM – tretman lica koji vašu kožu vraća u život

Tretman je namijenjen svim tipovima koža s ciljem regeneracije, vraćanja vlage nakon ljetnih mjeseci, vraćanja kože u pH balans te kontrole bakterija kojih je na našoj koži preko 100 bilijuna. Kada su bakterije raznolike i u simbiozi, naša koža je zdrava. U trenutku kada dođe do neravnoteže i neke od patogenih bakterija prevladaju, nastupaju bolesti i oštećenja.

35 by REVIDERM neinvazivni je tretman koji brzo i učinkovito regenerira kožu vašeg lica. Poseban je zato što kombinacijom više dermokozmetičkih postupaka i preparata, kožu vašeg lica naočigled pomlađuje i hidratizira, čineći ju zdravijom i blistavijom.

Ulaganje u znanje:  REVIDERM SPECIJALIST

Ulaganje u znanje: REVIDERM SPECIJALIST

U High Care Centru KarliK ovog rujna imamo uistinu razloga za slavlje. Predanim radom, konstantnim ulaganjem u svoje znanje od ovog rujna postala sam Reviderm specijalist, a samim time High Care

Centar Karlik jedini REVIDERM specijalistički centar na području Dubrovačko – neretvanske županije.

Što to znači za moje postojeće i nove klijente?

REVIDERM EXPERT II – NOVA DIPLOMA U RUCI!

REVIDERM EXPERT II – NOVA DIPLOMA U RUCI!

Znanje je najveće bogatstvo koje čovjek može imati! Ulaganjem u znanje i vještine oplemenjujemo svoj rad i uslugu koju nudimo klijentu.
Upravo ovim načelima vodim se od prvog dana svoga samostalnog poslovnog života. Iskreno se trudim svim svojim klijentima pružiti kvalitetnu uslugu, a u singeriji znanja, aparata i preparata postići najbolji mogući rezultat.

NOVA DIMENZIJA TRUE CARE PRISTUPA

NOVA DIMENZIJA TRUE CARE PRISTUPA

High Care Centar KarliK jedini u Dubrovniku vlasnik najnovijeg i najmodernijeg uređaja za analizu kože lica u regiji

KD Analysis - uređaj za profesionalnu i dubinsku analizu kože lice stigao je i na krajnji jug Lijepe Naše! U suradnji s Kristinom Ukalović, edukatoricom, voditeljicom REVIDERM akademije te regionalnom zastupnicom REVIDERM-a, uređaj je predstavljen u High Care Centru KarliK.

Što znači oznaka HIGH CARE u našem nazivu i što klijent dobiva?

Što znači oznaka HIGH CARE u našem nazivu i što klijent dobiva?

HIGH CARE CENTAR KarliK započeo je suradnju s Dubrovačkim vjesnikom i Moskarom pa tako dva puta mjesečno sve čitateljice i čitatelji mogu saznati i naučiti sve o pravilnoj njezi kože, ali i tijela.

Image

High Care
Centar Karlik

Pozdrav, Trenutačno nismo dostupni, ali ostavite nam poruku i odgovorit ćemo vam na nju u što kraćem roku. Vaš HIGH CARE CENTAR KarliKImage

 

Ulica Kralja Tomislava 7 ,20000 Dubrovnik, Croatia
T: +385 91 211 77 22 ,  E: info@karlik-ragusa.hr