O nama

Mi smo jedan mali tim vrijednih ručica. Dajemo prednost kvaliteti i edukaciji. Smatramo da su neprestane edukacije naša moć. Zagovaramo cjelovit pristup i u sinergiji s najnovijim aparatima i preparatima dolazimo do rješenja svih problema na koži vašeg lica.
Želim vam pružiti ugodnu atmosferu i ponuditi rješenje kroz cjelovit pristup od analize kože do kućne njege.

Centar KarliK je tako jedini true care  REVIDERM CENTAR u dubrovačko neretvanskoj županiji.

HIGH CARE CENTAR
“KarliK”
DUBROVNIK
VL.Marija Šuško Karlić
00385 91 211 77 22

Da se predstavimo:

MARIJA ŠUŠKO KARLIĆ,kozmetolog
Predsjednica Udruženja kozmetičara RH

Vlasnik sam i voditelj “KarliK” high care centra Dubrovnik. Svojim dugogodišnjim radom u medicini naučila sam koliko je briga o zdravlju važna, a u spoju s kozmetikom nadmašuje sva moja očekivanja.
U svom centru ljepote i zdravlja biram samo prirodne i high care svjetski poznate marke aparata i preparata.
Zagovaram cjelovit pristup (TRUE CARE)
Smatram da je edukacija jako važna te sam se tako educirala širom svijeta što svjedoče svi certifikati koje posjedujem, a posebno sam ponosna na REVIDERM AKADEMIU koja me izgradila u poslovnom i nadogradila u  edukaciji medicinskog kozmetologa.

SUZANA VIOLIĆ (vizažist)
Miss Adriatic turizma Hrvatske 2015.

Završila sam talijansku školu mode i dizajna CALLEGARI. U Centru Karlik za vas nudim usluge profesionalnog šminkanja za vjenčanja, maturalne večeri ili pak neke druge posebne prilike te dnevni make up koji je nenametljiv, a opet ističe određene dijelove lica. Koristimo mineralni REVIDERM make up.
Nanošenje šminke u pravim rukama može izgledati poput umjetnosti.

KARLA VLAŠIĆ (recepcionerka)

Ja sam onaj ugodan glasić s druge strane mreže kad nazivate Centar KarliK 🙂 Studentica sam na Libertas sveučilištu i presretna što imam mogućnost raditi u jednom ovakvom centru.