Opći uvjeti poslovanja

ZAŠTITA I POVJERLJIVOST OSOBNIH PODATAKA

U svrhu potpune transparentnosti i sigurnosti prilikom plaćanja na stranicama tvrtke Karlik Ragusa d.o.o. ovime izjavljujemo da svi podaci prikupljeni putem stranice www.karlik-ragusa.hr ostaju u tajnosti i koriste se isključivo za pružanje bolje usluge.
Vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo isključivo uz vašu suglasnost i sukladno zakonskim propisima. Prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo one osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje i odvijanje naših usluga ili koje ste nam dobrovoljno dali na raspolaganje. Osobnim podacima smatraju se svi podaci pomoću kojih se može utvrditi identitet korisnika. U to se ubrajaju na primjer vaše ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Vaše podatke koristimo za obradu i realizaciju narudžbe kod obrade plaćanja. Prijenos podataka trećim osobama vršimo samo u opsegu potrebnom za ispunjavanje tih zadataka, kao što je naš logistički partner za isporuku narudžbe. Informacije koje se nalaze u podacima o plaćanju daje se trećoj osobi samo radi realizacije narudžbe. Vaši osobni podaci su zaštićeni po ugovoru između HIGH CARE CENTRA KarliK i logističkog partnera i nisu dostupni trećoj strani.
Plaćanje kreditnim karticama osigurava HT PayWay, certificirani partner po PCI DSS sigurnosnim standardima najviše kategorije. Certifikat Level 1 za Payment Gateway / Switch usluge.
Putem web stranice karlik-ragusa.hr plaćanje je moguće kreditnim i/ili debitnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Diners i Visa. Prilikom plaćanja proizvoda kreditnim ili debitnim karticama Kupca, istog će pružatelj platnih usluga teretiti za iznos Narudžbe. Više o načinima plaćanja pročitajte ovdje:

Prijava na newsletter

Prijavom na naš newsletter pristali ste svojevoljno na razmjenu podataka koje isto tako u svakom trenutku možete odjaviti. U svakom trenutku, korisnik može odustati o davanja pristanka obrade njegovih privatnih podataka informiranjem naše korisničke službe na info@karlik-ragusa.hr.
U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušenja integriteta podataka unutar naše baze obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

U svrhu osiguravanja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići i Google Analytics. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija popust imena te adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo.
Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima. Iako radnje pohrane i slanja kolačića Vama nisu vidljive njih je moguće kroz postavke internetskog preglednika izbrisati ili postaviti automatsko prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Najćešće se pohranjuju informacije koje bi olakšale pristup registriranim korisnicima što rezultira mogućnostima da korisnik bude zapamćen, odnosno da se ne mora svaki put iznova prijavljivati.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem internet stranice www.karlik-ragusa.hr zbog kupovine ili prikupljanja informacija o uslugama koje se na njoj nalaze, potvrđujete kako ste upoznati s ovim Općim uvjetima korištenja te kako ste s istima suglasni. Ukoliko niste suglasni s ovim Uvjetima nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu plaćanja usluga, pribavljanja informacija o istima ili bilo koju drugu svrhu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Internet stranici ne smiju se
reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika stranice ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Prodavatelju ili bilo kojoj trećoj strani.
Korištenjem web stranica korisniku se daje ograničena, neisključiva, neprenosiva i opoziva dozvola za korištenje sadržaja web stranica na način da se iste pregledavaju za osobne svrhe.

Prodavatelj izričito zadržava i ne prenosi na korisnika bilo koja druga prava u odnosu na sadržaj web stranica, te zabranjuje korištenje sadržaja web stranica, osim kako je to određeno ovim Općim uvjetima i kako je to eventualno dozvoljeno uputama na samim web stranicama.
Korisnik osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe za kućnu uporabu.
Fotografije usluga prikazane na www.karlik-ragusa.hr su isključivo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju usluge.

Prodavatelj se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje Internet stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati Korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Internet stranice.
Vlasnik stranice je ovlašten bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman usluga, egment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Kao i druge podatke vezane uz Internet trgovinu te sav ostali sadržaj www.karlik-ragusa.hr stranice